Facebook Pixel

The Corliss Group Latest Tech Review Join this Group

The Corliss Group Latest Tech Review 6 Tietoverkkojen Vinkkejä Joulua

EmpowHER Guest
By Anonymous December 20, 2014 - 7:14pm

Huolissaan ostoksia verkossa tänä jouluna?

Et ole yksin. Tietoverkkojen rikkomuksista suurten vähittäismyyjien vanavedessä monet ihmiset Älä tuntea olonsa turvalliseksi, monet ihmiset ole turvassa, vetämällä ulos luotto- tai debit korttinsa pelossa luottokortin petoksia tai identiteettivarkauksia..

Mutta asiantuntijat sanovat useimmat ostajat tulevat käyttämään rahaa kuten tavallista tänä jouluna, ja monet niistä tehdä asioita, jotka vaarantavat heidän henkilökohtaisia tietoja.

Seuraavassa on muutamia vinkkejä pitämään henkilökohtaisia ja maksutietoja tietoja mahdollisimman turvallinen, kun menet Kirjoita luottokorttinumero että yksinomainen Elsa nukke tai 60-tuumainen LED-TV varaamanne varten.

VARO MITÄ KLIKKAAT VARTEN

Phishing-huijauksia, tai yrittää saada luottamuksellisia tietoja esiintymällä luotettavana kokonaisuutena sähköpostitse — rehottaa lomien aikana, sanoo Doug Johnson, varatoimitusjohtaja riskienhallintapolitiikan American Bankers Association. Ympärillä loma he usein näyttää naurettavan alhaiseen hintaan kuuma lahja olen seurannut. Jos sähköposti on tulossa joku et ole perehtynyt ja touting paljon, Johnson sanoo, tutkia jälleenmyyjä verkossa ennen ostamista.

Becky Frost, kuluttajien koulutus manager Luottotietoyritys Experian kehottaa kuluttajia välttämään linkeistä vielä kun se näyttää ne tulevat tunnetut organisaatiot.

LUKEA PIENELLÄ PAINETTU

Se ei voi olla seksikkäin neuvoja olen koskaan kuullut, mutta lukea mitä olet sopimalla ennen kuin suoritat tapahtuman on kriittinen, Johnson sanoo. Jos et, voit päätyä automaattinen 40 dollaria/kk bacon klubi, että maksu joka kuukausi, kunnes huomaat ja soittaa heille peruuttaa jäsenyytesi.

Se on myös hyvä Lue tietosuojakäytännöt ja varmista, he eivät säästävät maksutietosi, sanoo Lance Larson, apulaisjohtaja Homeland Security San Diego State University jatko-ohjelma

PÄIVITÄ SOSIAALISEN MEDIAN PROFIILI

Ei, vakavasti. Jotkut laittaa aivan liikaa tietoa niiden sosiaalinen media profiileja, sanoo Garland Williams, vice president armeijan suhteet ja akateemisen dekaani College of Criminal Justice ja turvallisuuden University of Phoenix. Välttää jakamalla asioita, kuten koko nimet ja syntymäajat, että rikolliset voivat pala jopa osittainen sosiaaliturvatunnus tai luottokorttinumero.

TARKISTA 'S "WEB-OSOITE

Experian sanoo noin puolet tutkituista kalifornialaiset äskettäin ei varmista, että sivusto on turvallinen, kun ostokset. Niin kauan kuin Internet-osoite on "s" jälkeen "http", sivusto on turvallinen, sanoo Williams.

KIRJAUDU ULOS JA SULJE SELAIN

Experian totesi myös, että noin viidesosa kalifornialaiset ole kirjautua ulos maksutilit tai ostospaikoista ennen kuin suljet selaimen. Frost sanoo, että on riskialtista liiketoimintaa.

ÄLÄ TALLENNA KORTIN TIEDOT VERKKOKAUPPASIVUSTOT

Larson sanoo hän koskaan säästää hänen pankki- tai luottokortti tiedot verkossa. Näin jos joku saa käyttää tili, niillä ei ole helppo pääsy hänen maksutiedot.

Hyvä nyrkkisääntö on tehdä mitä voit pitää henkilökohtaiset tietosi henkilökohtainen, Johnson sanoi.

Otsikoissa Turvallisuusaukkojen ja riskejä joka käänteessä helpottavat unohtaa miljoonat liiketoimet tapahtuu turvallisesti ja tehokkaasti joka päivä, hän sanoi, että on tärkeää, että ostajat valppaasti.

"Asiakkaalla on paljon kykyä suojautua mahdollisesti luvattoman käytön ja ne minimoida mahdolliset rikkomukset," hän sanoi. "Asiakas on suurelta osin hallinnassa. Ne on vastuuni."

Group Leader

Description

Our substance is short yet to the point, and intended to challenge you to live in and nurture with IT technologies.

Location

Sweden

Privacy

This Group is Open to all EmpowHER.com members