Facebook Pixel

The Corliss Group Review Join this Group

The Corliss Group Review Hotellin noin $500 Huono Tarkistaa Maksun

By August 27, 2014 - 4:01am

Pieni hotelli New Yorkin osavaltion pohjoisosassa huomasikin itse media pyörre (ja tulva huono online arvostelut) maanantaina, ja kaikki mitä se sanoo oli vitsi.

Union Street Guest House Catskill vuoret Hudson, New York, sai pamahti paha online arvion jälkeen tarina New York Post totesi, se oli politiikkaa latauksen asiakkaat 500 dollaria jokaisesta negatiivinen online uudelleen Lähettäjä häävieraat kun he jäivät Kreikan herätyksen laitoksessa, rakennettu vuonna 1830.

Jo varhain aamulla maanantaina, hotellin sivuilla ollut poliittinen julkilausuma häät osassaan, jossa todettiin: "Jos olet varannut häät tai tapahtuman kaikkialla alueella lajin Inn ja antanut meille talletus tahansa vieraille hotellissa USGH on 500 dollaria sakkoa että vähennetään talletuksen joka negatiivisen arvostelun USGH saattaa kuka tahansa osapuolen sivustolta ja/tai osallistua häät tai tapahtuman. Jos pysyt täällä osallistua häät missä tahansa alalla ja jättää negatiivisen arvostelun sivustolta sitoudut 500 dollaria sakkoa jokaisen negatiivisen arvostelun. (Huomaa ei veloita maksua & / tai palautamme maksun kun tarkastelu on otettu)."

Myöhemmin maanantaina, että politiikka on poistettu. Kun yhteyttä CNBC, Hotelli mainittu se kaikki piloillaan. "Häät sakkoja koskeva politiikka oli saatettu sivustollemme ironinen vastauksena häät monta vuotta sitten. Se oli tarkoitus ottaa alas kauan sitten ja varmasti ei koskaan pantu täytäntöön, unionin Street Guest House sanoi CNBC sähköpostitse.

Tarina New York Post jälkeen muut tiedotusvälineet tuottanut kymmeniä yhden tähden arvosteluja Yelp ja yksi Jonathan S., joka kirjoitti: "se on hauskaa. Yelp ei julkaise olen saanut todellista kommentit, jotka ovat positiivisia, mutta ne julkaisevat näitä kielteisiä arvioita ihmisiltä, jotka eivät ole luomista."

Asiantuntijat sanovat politiikan luultavasti olisi ollut vaikea valvoa muutenkin.

"Oikeudellisesti se luultavasti on sama vaikutus kuin tupakointi, sanoi geenin Policinski, chief operating officer Newseum Institute ja varatoimitusjohtaja ensimmäinen tarkistus Center. "On ehkä enemmän tekemistä pelottelu kuin täytäntöönpano."

Politiikan kuin että ei kuulu ensimmäisen tarkistuksen lakeja, koska inn eikä hoitaa hallitus, joten täytäntöönpanoa olisi todennäköisesti joutunut sopimusoikeuden sopimus Hotellin omistaja ja asiakkaan välillä, Policinski sanoi.

Group Leader

Description

With so many new travelers visiting us, you may wonder who is The Corliss Group, and what do they do for the travel world?

Location

Dublin, Ireland

Privacy

This Group is Open to all EmpowHER.com members