Facebook Pixel

The Corliss Group Review Join this Group

The Corliss Group Review: 10 hotel booking fejl

By September 10, 2014 - 1:19am

Booking et hotel synes temmelig ligetil, right? Og de fleste gange er det: vælge en destination, Vælg dine datoer, skal du indtaste betalingsoplysninger og voila, happy rejser!

Men der er nogle store brølere du kunne at når det kommer til hotelreservationer. Fra booking på de forkerte steder at glemme at tjekke nogle vigtige oplysninger, kan disse fejltagelser nemt gøre eller bryde din rejse. Læs videre for at finde ud af, hvad du skal undgå, når du reserverer at hotelværelse.

Altid forvente det bedste værelse

Jeg var for nylig chatter med en reception agent om hvordan hendes Hotelkæde distribuerer værelser på check-in. nysgerrig, jeg spurgte hvad metode hendes personale bruger til at bestemme, hvem der får de bedst beliggende værelser. Hun afslørede denne overraskende tidbit: dem, der booker gennem webstedet hotel eller hotel loyalitet deltager normalt får først dibs på værelse tildelinger, med bedre visninger og roligere placeringer. Rejsende, som reserverer gennem online rejsebureauer (OTAs), ligesom Priceline, modtager ofte "køre af huset" værelser (hvad hun kaldte "ice-maskine værelser", eller dybest set hvad der er tilbage). Agenten kunne ikke fortælle mig, hvor mange hotelkæder gøre dette, men hun sagde det var en "ganske almindelig praksis" og at det sweetens aftalen for rejsende på listepriser.

Ved hjælp af forkert ankomst og afrejse datoer

Denne rejse synd er jeg skyldig som opladet. På en udlandsrejse bemærkede for flere år siden, jeg at mit fly tilbage på maj 14, så jeg bestilt min destination hotel starter natten den 14 maj-14. Rookie fejl. Jeg forsømt helt at kontrollere, at mit fly var en røde øjne, der landede tidligt om morgenen af 15. Det betyder, jeg betalte for en dyrt (og ikke refunderes) room, at jeg behøvede.

Ikke ved hjælp af et kreditkort

Når du bestiller et hotel, er kreditkort konge. Ikke kun gøre kreditkort tilbyder belønninger som flyselskab miles, gratis nat ophold eller cash-back bonusser, men de tilbyder også visse garantier, hævekort og kontanter gøre ikke (f.eks. svig beskyttelse eller omgående restitutioner for mischarges).

Reservation for det forkerte hotel

Rejsende, pas på: en vildledende hotel navn eller placering beskrivelse kunne føre dig til at bestille en airport hotel, når du tror, du får centralt beliggende indkvartering. Du vil blive overrasket over hvor ofte rejsende se navnet på hotellet og reservere det hurtigt uden at kontrollere for at se, hvis det ligger i det rigtige sted. Nogle hoteller kan kalde sig "i nærheden af hjertet af downtown", men en hurtig søgning kunne afsløre, at det er placeret i lufthavnen... to timer væk.

Ikke tegner sig for skatter og udvej gebyrer

Tilbage i marts rapporterede bidrage redaktør Ed Perkins en af de mest uhyrlige udvej gebyrer vi havde set endnu. På et hotel i Colorado, var anstændig $170 værelsesprisen kunstigt oppustet med en $35 rengøring gebyr, en $40 resort fee, en $10 pool og spa gebyr og $5.10 forarbejdning gebyr. Ouch.

Ikke kontrollere anmeldelser

Hvis du nogensinde har taget et spin på Oysters foto Fakeout funktion, ved du, at hoteller går til store anstrengelser for at gøre deres egenskaber synes perfekt. Men ved ankomsten, at infinitypool kunne virkelig være på størrelse med et frimærke, og disse lækre sengetøj kunne føles som sandpapir. Tage noget en hotel siger om sig selv med et gran salt (eller sand).

Booking på det forkerte tidspunkt

Som de fleste procrastinators vil indrømmer, kan venter indtil sidste øjeblik for at gøre rejseplaner få alvorlige konsekvenser for dit kreditkort balance. Hotelpriser kan svæve i dagene op til en bestemt dato, og du kan være efterladt uden et værelse, hvis alt bøger (eller hvis intet venstre er inden for dit budget). På den anden side at være en avanceret planner kan have sin egen ulemper: sikker, kan du have alle dine rejser ænder i træk hurtigst muligt, men det kan faktisk koste dig penge for at bestille dit hotelværelse for tidligt.

Ikke sammenligne priser

Så en hotel du elskede annonceres på en "stor pris!" og straks plunked ned et kreditkortnummer og reservationer? Forkert: Uden at gøre ordentlig forskning, du kunne være glip af store besparelser.

Booking nonrefundable priser

Hver spekulerede på hvorfor nonrefundable satser er billigere end almindelig rack satser, selv om rummet er det samme? Det skyldes, at bestyreren af en hotelvirksomhed nyder godt af den lavere pris, også. Låsning du på den lave sats garanterer hun eller han ikke vil have et tomt rum, som ville koste hotelier penge. Naturligvis vil forsøger at knibe et par skillinger ende med at koste du hvis du har brug at annullere.

Group Leader

Description

Location

New York

Privacy

This Group is Open to all EmpowHER.com members