Facebook Pixel

Elliott and Associates Global Energy Review Europe Tokyo Paris Join this Group

Elliott and Associates Global Energy Review Europe Tokyo Paris Asia: Informationalization ...

By September 12, 2014 - 6:42am

Lähes kaikki tutkimukset ja useimmat mielipide uusmedian ja tietotekniikan Lähi-idän pitäneet, että ne ovat siunaus on tietoja kaihtava järjestelmiä, valtion hallitsemat tiedotusvälineet ja rajoitettu viestintä. Uusien tiedotusvälineiden, tämän mittapuun mukaan avoimen viestinnän uusia ääniä edistää laajennettu julkisuus
[1] rikkoa vanhoista viestinnän mutta ajatuksen, muotit
[2] tai muokata media ecologies
[3] — jotka kaikki heikentää valtionmonopolien ja vaihto tasapainoa valtion viljelty malleja kansalaisuuden kansalaisten vastaanottoa.
[4] epäileviä ääniä ollut vähän vientitiedoston keskittynyt useita keino sensuuria tasoittaa etuja uuden median tai varoittaa hyppäämällä johtopäätöksiä uuden median vaikutukset.
[5] alussa pessimistisiä arviointeja Tiedottava vapauden mahdollisuuksista digitaaliaikaan suurelta osin noudatetaan täydellisesti, kuten Kalathil ja Boas' demonstraatio muokattavuus Internetistä löytyy myös autoritaariset valtiot
[6] Vaikka uudempia, kokonaisvaltaista ja tunnetumpi kritiikkiä vielä vaikuttaa tutkimuspainotukset Lähi-idässä.
[7] näistä on eksyneet kauas maailmanlaajuista tarkastelua käänteentekevää, rakenteellinen muutos avointen verkkojen yli huomata viipyvä Lähi-idän poikkeuksia, erityisesti jäänyt osallistujia verrattuna muihin alueisiin ja muualla maailmassa. Alueellisesti sekä globaalisti auki huoltoyhteydet, verkon virtojen ja muut käsitteitä informationalization yleensä näyttävät syleili seostamaton hyvä Useimmat analyytikot, ellei kaikkia toimijoita.

"Informationalization" on muotoiltu espanjalainen sosiologi Manuel Castells keskeinen ominaisuus "tiedon aikakaudella" käsite

[8], jossa tuotanto, että maatalouden valmistaa teollistumisen ja sitten valmistus siirtyi palvelualoilla, tasapaino siirtyy jälkiteollisen yhteiskunnan palvelut ja tietotekniikan kun hallitsevat voimat, taloudelliset, poliittiset, sosiaaliset ja kulttuuriset muutos- tai kuten Castells sanoi, "uusi sosiaalinen morfologia yhteiskuntiemme."
[9] informationalization käsitteet tunkeutua laajasti liiketoiminnan, taloudellisen kehityksen ja politiikka riippumatta Castells' tuottelias hoitoja, jotka liittyvät sen erityisen verkostunut yhteiskuntamme. Luvun suosikki oli "tietoa työ" käsite uusi nimittäjä kehitystä jälkiteolliseen talouteen ensimmäinen arabimaiden inhimillisen kehityksen raportti suositellaan arabimaiden kääntää heidän "henkilöstö" ihmisen pääomaksi käsittää ilmianto ja huoltoyhteydet tekniikka (TVT).
[10] emme kuule paljoakaan tietotyöntekijöille, kuten huomiota ICT-odotuksiin muutos on siirtynyt sosiaalista mediaa tukevien nuoriso ja vaurautta, joka näyttää epämääräisempää kuin koskaan, vapautta, joka taas tuntuu aivan nurkan kunhan työkalut ja niiden käyttäjät pysyä askeleen edellä viholliset.

2000-luvulla puolivälissä arabi hallitsijoiden olivat omaksuneet informationalization, onko taustalla AHDRs, Castells' Visio verkostunut yhteiskuntamme ja muut kuin se liikkuu kautta konsulttien raporttien tai harjaamalla hartiat teollisuuden edustajia ja julkkis asiantuntijoita paikoissa kuten World Economic Forum. Hallitusten Persianlahden Egyptiin kiirehti rakentaa media ja tech "kaupungit"-kohteessa Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Jordan, Egypti-että yhdistyvät ominaisuudet teollisuuspuistojen vapaakauppa-alueita omistettu media sekä ICT-kehitykseen.

Group Leader

Description

is the prime global political-risk research and consulting company of the world. We provide information and insights into current political events that affect markets in order to assist clients foresee and react to volatility and opportunities wherever they conduct business.

Location

San Jose, Costa Rica

Privacy

This Group is Open to all EmpowHER.com members