Facebook Pixel

Newport International CH Group LLC Join this Group

Newport CH International Group LLC: Genanvendelse Tips for alle

By May 19, 2015 - 5:25pm

Selvom poster bevise, at genanvendelse begyndte allerede i oldtiden (selv før 400 f.kr.), vundet dets tidlige stadier som en måde at genbruge materialer i det moderne industrialiserede verden popularitet fra 80 ' erne i de 90 's, når systemer blev oprettet til at indsamle genanvendelige materialer sammen med deres front-yard skrald. I dag genanvendelse er en stor forretning for mange iværksættere, der enten sælge eller genbruge throwaway papirkurven.

Newport CH International, et selskab stiftet i 2003, har specialiseret sig i køb og eksport af genanvendeligt papir, plast, metaller og hø. Det har kunder og leverandører, der støtter begge ender af processen. På udbudssiden har Newport små og store selskaber, der leverer de nødvendige for virksomhedens drift materialer.

For dem opsat på at blive en del af denne meget levedygtig venture, er her et par tips om hvordan man kan styrke genvindingsprocessen:

1. forståelse af hvad genanvendelse handler om

Den bedste måde at se genanvendelse er i forhold til de to første trin i hele moderne genanvendelse konceptet; Det er genbrug som det tredje trin i forbindelse med "reducere-genbrug-genbrug". Når det er muligt, bør vi undgå rod i vores liv og vores miljø med papirkurven. At reducere vores brug eller forbrug af visse varer eller produkter omhandler det første skridt. De fleste vesterlændinge i 70 's gik amok over brugen af Dixie kopper, som de kastede væk som let som de kastede silkepapir. Tanken om genbrug eller genanvendelse aldrig sket for dem. I dag, sælger Starbucks krus og kaffe containere, som folk kan genbruges i stedet for at bruge papir kopper. Og flere og flere mennesker nu genbruge dixie kopper og plast skeer brugt i fastfood forretninger. Genbrug, derfor fuldfører cyklussen af processen med at forsøge at nå nul spild af omdanner affald til andre former, såsom gamle avis til nyligt behandlet papir eller kasser.

2. Køb genanvendt varer

Mange mennesker kan føle sig godt om at købe såkaldte produkter lavet af genbrugsmaterialer fra virksomheder, der hævder at genbruge materialer; men i virkeligheden er de kun bruger en lille procentdel af genbrugsmateriale mens resten er nyligt behandlede materialer fra minerede eller rå materialer frisk fra naturen.

3. genanvendelse vand

Hjem design skal optage evnen til at genbruge spildevand, således at det kan bruges til at skylle toiletterne, rene garage/indkørsel eller til at vande haven. Grå vand, kan som spildevand er også kaldes, se grim; men det kan spare familier en masse penge hvis genanvendt. Det kræver kun, at have et system, der vil gemme det og derefter fødes ind i dit system for nem brug.

4. genvinding power

Selv om der er ingen måde, vi kan genbruge elektrisk strøm, kan vi i det mindste finde måder til at forbedre dets anvendelse, så vi nå en pseudo-genbrug effekt. For eksempel, kan lys, der kommer fra pærer og endda udendørs lys afspejles frem og tilbage ved hjælp af spejle og lyse vægge, lofter og materialer (gardiner eller gulvfliser) til at holde interiør lys. I kolde lande, vil dette give ekstra varme for interiør, især hvis vi bruger apparater, som afgiver varme, brødrister, ovn, tv, refs og computere. I troperne bruge mennesker ofte dyre klimaanlæg til køling, selv om den kølige natteluft er nok til at køle ned et værelse med indtag fans (i modsætning til udsugnings bruges i løbet af dagen til at blæse væk varmluft).

5. genvinding af bionedbrydeligt affald

Dette er den bedste måde at efterligne den naturlige proces af nedbrydning og genanvendelse sammensætning (reclycing!). Gør gødning ud af organisk materiale, såsom mad affald, tørre blade, fuldender døde grene og animalsk affald, cyklussen af naturen, som mennesker har formået at sabotere uforvarende. Bevidst praksis at hjælpe returnere denne vitale proces vil forsikre os om en bedre og mere bæredygtigt miljø.

Så er du der! Ikke rigtig så vanskeligt at gøre for enhver person, der ønsker at pitche den globale indsats for at gøre vores globale samfund fortsat trives og udvikler sig til de næste generationer arve. Vi lever og gå gennem denne verden kun i et flygtigt øjeblik. Og så vi videre. Det er den uundgåelige cyklus af liv! Vi kan, i det mindste lade en verden, vi kan være stolte af at oprette igen.

Group Leader

Related Topics

Description

Our focus is on the sourcing of recyclable paper, plastics and metals throughout the United States, the United Kingdom and Europe. We are direct export shippers for the recycling industry, supplying numerous mills in China, as well as other Asian countries, with quality products. We provide raw material for their 'state of the art' mills and manufacturing facilities.

Privacy

This Group is Open to all EmpowHER.com members