Facebook Pixel

Aztec Group Review Join this Group

A Review of Arizona Training & Evaluation Center expansion in Tokyo (AZTEC Group) 36 ...

By August 19, 2015 - 1:39am

AZTEC tai Arizona Training & Evaluation Center on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen järjestö, joka tarjoaa ohjelmia ja palveluita sadoille lapsille ja aikuisille kehityshäiriöt eri yhteisöjen Arizonassa ja lähialueilla Avondale, Glendale, Maryvale, Peoria ja yllätys.

Organisaation jatkuvan kasvun ja kehityksen AZTEC aikoo laajentaa toimintaansa tietyissä Aasian maissa, kuten Malesia, Singapore ja Tokio, Japani.

Alusta lähtien AZTEC ryhmä esittelee ainutlaatuisen sitoutunut saavuttamaan niiden tehtävänä julkilausuma “Partnerships Emphasizing Opportunities thru Person-Centered Living and Employment” (PEOPLE). Järjestö on erilaisia ohjelmia ja palveluja, kuten säännöllinen koulutustoimintaa, työvoimapalvelut, yksityisasiakkaille tarkoitetut palvelut ja tuki-, virkistys- ja kuljetus.

AZTEC saavuttanut lukuisia saavutukset palvelee vammaisten osallistua aktiivisesti päättää, missä ja miten he elää, oppia ja työtä. Lisäksi mukaan eri ryhmien Arizona, AZTEC Group arvosteluja voidaan todella tukea kaikki tarvitsi vammaisten tulla onnellinen, itsenäinen ja menestyä elämässä.

Aikuisten palvelujen ohjelmat

Tämä ohjelma tarjoaa yksilöllistä koulutusta itsenäiseen asumiseen, elämäntaito, sosiaali- ja yhteisön tietoisuutta ja sosiaalisen kehityksen ihmisiä yli 18-vuotias. AZTEC keskitytään koulutuksen vammaisten itsenäistymistä ja tarjoaa oppimismahdollisuuksia integroidun virkistys ja vapaa-ajan toimintaa.

Vanhemmat aikuisten ohjelmat

Tämä ohjelma tarjoaa koulutus- ja terapeuttinen toiminta keskittyy vanhusten sosiaalinen ja psykologinen ja fyysinen tarpeisiin. AZTEC tietää että Seniorit aktiviteettimahdollisuuksia stimuloiva ja hauskaa taidetta ja käsitöitä, bingo, ja osallistuminen integroitujen toimien tarjoamat paikallisen ylempien keskusten, siksi ne antavat suuri merkitys viihtyisän ja turvallisen ympäristön kehittämisestä.

Työvoimaviranomaisten

Elina työvoimapalvelut antavat mahdollisuuksia, jotka antavat yksilöiden mielekästä koulutukseen liittyvän ja ammatillisen koulutuksen. Nämä palvelut voidaan toimittaa center – pohjaisella Workshop tai yhteisö perustuu työmaalla. Tämän ohjelman tavoitteena on laatia vammaisten saavat asianmukaisen riippumaton kokemus vähiten rajoittava asetus. Kun henkilö on riittävät taidot ja voi toimia itsenäisesti, AZTEC auttaa kehittämään työtä yhteisössä henkilökunta tukee jos auttaa yksittäisiä ja suorittaa työnsä.

Yksityisasiakkaille tarkoitetut palvelut

Elina asuin ohjelmia ja palveluita tavoitteena on tukea yksilöiden itsenäistymistä vuorovaikutuksessa yhteisössä ja kehittää sopivan yksilön ja ryhmän vapaa sosiaalinen aika, Kotisivu elää ja henkilökohtainen huolto taitoja, terveyspalvelut, yhteisön integraatio- ja viestintätaidot.

AZTEC hallitsee yli 30 ryhmä asuntoa West Valley alueella. Kullekin sijainnille on esteetön tarjoten kotiin kolmesta kuuteen henkilöille, joka on turvallinen ja luotettava kuljetus medical-, virkistys- ja työvuorojen. Näissä paikoissa on myös käytettävissä ajoneuvoissa.

Elina homes työskentelee luotettava ammattilaiset, jotka ovat korkeasti koulutettuja eri aloilla, kuten lääketieteen hallintoa, mutta ei rajoittuen terveyden ja sairaanhoidon, käyttäytymiseen kannattaa, vammaisnäkökulmaan, kuljettajien koulutus, ensiapu ja CPR, raportti kirjoittaminen ja henkilökohtaiseen hygieniaan tekniikoita.

Vapaa-aika

Jokainen yksityisasiakkaille tarkoitetut palvelut ohjelma on virkistys koordinaattori, joka varmistaa hyvin suunnitellut toiminnot perustuu tarpeisiin monella asuin sivustoista. Yhteisön retket arvioidaan ja valvotaan sen varmistamiseksi, että yksilöiden nauttia ja oppia toimintaa.

Kuljetus

AZTEC on laivasto ajoneuvot ja specialty varustettu pakettiautot liikenteen vammaisia ja heidän ohjelmoida joka päivä. Organisaation kuljetus rajoittuu rajat.

Elina tarkastelun perusteella jokaisella yksilöllä on oikeus kehittää hänen suurin mahdollinen huolimatta hänen taitotasot. Vammaiset ansaitsevat samat arvokkaasti ja kunnioittavasti kuin me muut.

AZTEC suorittaa useita arvosteluja vammaisten tilaa yhteiskunnassa, ja käy ilmi, että nämä henkilöt syrjäytyneitä kiihkoiluun, riippuvuus, syrjinnän, eristäminen, sääli ja köyhyyttä. AZTEC on halukas muuttamaan sitä.

AZTEC kutsuu kaikkia jäseniä heidän yhteisönsä luokseen yhtiöstä muuttaa miten julkisen ja ihmisten vammaisten, käänteinen syrjäytyminen ja riippuvuuden kanssa ja kehittää integroitua yhteiskuntaan, joka perustuu heidän Sydänasiamme henkilökohtaisen vapauden ja yhtäläiset oikeudet.

Lähde: http://www.purevolume.com/listeners/BrigitteWagner/posts/2911465/A+Review+of+Arizona+Training+%26+Evaluation+Center+expansion+in+Tokyo+%28AZTEC+Group%29+36+vuotta+huippuosaamisen+vartioinnista

Katso lisää: http://www.aztec1.org/

Group Leader

Description

Since 1979, AZTEC has been committed to providing high quality programs and services to over 250 children and adults with developmental disabilities. @ http://www.aztec1.org/

Privacy

This Group is Open to all EmpowHER.com members