Facebook Pixel

Jimm Hendren Group Review Join this Group

Jimm Hendren Group Review: Dem på Gjennomgang av Personlig Atferd i Sport Ligaer

EmpowHER Guest
By Anonymous December 11, 2014 - 7:32pm

Senator Richard Blumenthal (D -Conn) foreslår at den føderale regjeringen utfører periodiske, dybden av personlige gjennomføring av alle i fotball, baseball, basketball og hockey ligaer, i et forsøk på å dempe vold.

Under ny lovgivning fra Blumenthal, kan Kongressen vil fjerne disse ligaene deres ulike antitrust unntak hvis de ikke gjør nok for å hindre denne volden.

Regningen er den nyeste reaksjonen på en rekke vold hendelser, spesielt i National Football League. Tidligere i år, dukket en video viser Baltimore Ravens kjører tilbake Ray Rice punching sin da-finans bevisstløs.

Mange var kritisk til NFLS svar, som var å utsette ris for to spill, og NFL svarte ved å foreslå en livstid ban. Denne uken, vunnet ris sin klage på at tøffere beslutningen.

Sinne over at hendelsen og andre har ført til økt interesse over om Kongressen bør tøyle i noen av frynsegodene som profesjonell idrett ligaer gis av regjeringen. For eksempel NFL og NHL har skattefritaksstatusen, og noen har foreslått ender denne statusen.

Blumenthal forslaget ville gjelde for NFL og NHL, samt Major League Baseball og National Basketball Association. Det ville ende permanent antitrust unntak som alle fire av disse ligaene nyte og solnedgang dem hvert femte år.

Om tre måneder før de unntakene utløper, ville en komité som regjeringen sendt en rapport til Kongressen detaljering personlige gjennomføring av personer i hver liga. Kongressen vil da få til å stemme på om å utvide unntak, basert på innholdet i hver rapport.

Major League Baseball er fullt unntatt fra alle antitrustlover, som gjør det enklere for at liga for å kontrollerer franchising og spillere. De andre ligaene har delvis unntak som la dem selge kringkasting rettighetene til alle lagene til ett enkelt nettverk uten å krenke antitrustlovene.

Blumenthal sa koble unntak til vold forebygging ville legge nødvendig press på pro idrett ligaer å sikre sine spillere og ansatte er sette et godt eksempel.

"Når unge ser idrettsutøvere begå voldshandlinger, og når de handlingene blir fritatt, glattet over, og gitt patetisk svak straff, de lære at vold ikke er tatt alvorlig," sa Blumenthal.

"De lærer at de ikke vil bli tatt seriøst hvis de rapportere misbruk," sa han. "De lærer at de kan slippe unna med begår overgrep mot andre. Landet gir disse lagene spesiell status på grunn av sin spesielle rolle i amerikansk kultur, men som ikke gir dem rett til å misbruke denne rettigheten.

Representanter for alle fire store Idretter ligaer dukket opp i en handel senatskomiteen høring å diskutere deres innsats for å bekjempe vold. Troy Vincent og fotballspiller som nå er konserndirektør for fotball operasjoner for NFL, brøt ned i tårer som han beskriver det innenlandske overgrep han vitne som barn.

Vincent sa NFL gjennomgår sin personlig gjennomføre politikk, og oppretter en komité for å sikre at visse standarder er oppfylt av spillere, trenere og ansatte. "Målet er intet mindre enn en rekke klare regler til å styre ansvarlighet for misbruk og en rettferdig prosess for spilleren og ansatt disiplin," sa han i han utarbeidet merknader.

Representanter fra andre sport ligaer tilsvarende skissert hvordan de jobber med å trene og råde sine spillere og ansatte.
صور بنات
شعر مضحك

Group Leader

Description

Baseball Geek Group: Jimm Hendren is not only meant to be an exhaustive reference for anything about baseball but also as a community for fanboys like me. Simply put, I made this just to share the baseball love and encourage people to be involved, or at least get interested, in this amazing sport. Everything here is what I’ve learned through the years, supported of course by facts from various sources.

Location

Dublin, Ireland

Privacy

This Group is Open to all EmpowHER.com members