Facebook Pixel

The Shearin Group Leadership Training Join this Group

The Shearin Group Leadership Training Tips til Styring af Effektivt

By October 1, 2014 - 10:28pm

Administration af din tid

For at opnå dine forretningsmæssige målsætninger, bliver du nødt til at være fokuseret. Du kan ikke være let distraheret af ting, ikke der er relevante. For at blive mere fokuseret, bør du:

- Start din dag ved at skrive ned dine mål for dagen i rækkefølge efter betydning og tænkning om de bedste måder at udføre dem.
- Finde ud af, hvad der skal ske straks og sætte det på toppen af din liste. For opgaver, som ikke skal gøres straks, prøv at vælge times i dag hvor det vil være lettest at udføre dem efter din tidsplan
- Banke arbejdspladser fra din liste, en ad gangen og ikke tænke for meget over hvad der kommer op

Derudover kan det være svært at ignorere en stak af arbejde, når du først indtaste kontoret, men tager lidt tid at få afgjort hver morgen. Hvis du styrter, vil du få hektisk og sandsynligvis gøre fejl. Sørg også for at tage pauser mellem varetagelse af opgaver. Dette vil hjælpe din hjerne hen til reset og holde sig frisk hele dagen. For mere detaljerede råd om, hvordan du administrerer din tid effektivt, skal du læse disse tips fra iværksætter magazine.

At holde dit team på sporet

Hvis du nogensinde håber at udrette noget i din rolle som leder, vil du nødt til at finde ud af hvordan du holder dit hold på sporet. Dette betyder, at fastsætte rimelige mål for dem under deres ledelse. Derudover skal du bo opmærksom på rapporter, der forfalder på en tilbagevendende basis (dagligt, månedligt, årligt, etc.) og sørge for at de er udført til tiden.

Uden at være irriterende, forsøge at skabe måder at minde dig selv og dit team af frister. En måde at gøre dette er ved at skabe en stor kalender og placere det i et område, der tillader din hele holdet til at se det. Markere alle de vigtige begivenheder og kommende frister på det for at sikre, at alle forbliver i løkken.

Også, bare tjekke med dit team fra tid til anden til at se, hvordan de laver på deres projekter. Hvis det forekommer, at de vil have problemer med at møde en deadline, tilbyde at hjælpe. Dermed vil sikre, at arbejdet bliver udført til tiden og gøre dit hold respektere dig som en god leder.

Group Leader

Description

Shearin Group Training Services Inc. is a company based in Avignon, France. As well-respected Leadership Development and Personality Assessment firm, we have earned the reputation of providing excellent training programs through the quality of our programs and the expertise, track-record and professionalism of our mentors and writers..

Location

Hamilton, Canada

Privacy

This Group is Open to all EmpowHER.com members